Takakujan Tallipuoti

24.11.2017 Versigna Sedlessilta saatu Almira malliston suitsia, näistä voit valita mieleisesi jopa kolmestakymmenestä eri vaihtoehdosta.

13.11.2017 Kuvaston 1. versio julkaistu.

Ulkoasu © M Layouts

Tuotekuvasto

Tuotekuvasto on esillä niin kauan, kunnes varsinaiset tuotesivut saadaan tehtyä. Se vaatii muun muassa lisää tuotekehittelyä ja kovasti koodaamista, joten odotathan kärsivällisesti. Mikäli tahdot joitakin tuotteita kuvastosta, ota yhteyttä sähköpostilla, selkeästi otsikoituna. Voit valita kuvastosta korkeintaan 8 tuotetta, jotka sinulle lähetetään.

Kuvastosta voit jättää tilauksen viimeistään 28.11.2017! Tämän syynä on omistajan reissu sekä joulukuun alusta käyntiin pyörähtävä joulukalenteri.

Katalogi 1

Versigna Saddles

Versigna Saddles valmistaa laadukkaita nahkasatuloita. Tällähetkellä mallistosta löytyy vain Arwen mallin koulusatulaa, sekä sen sisarmallia Arwen Luxia. Versigna Arwen on saatavilla seuraavissa väreissä: new tan, ruskea ja musta. Versigna Arwen Lux on saatavilla vain mustana.

TKH

TKH on tallipuodin oma tuotenimi, jota kehitetään koko ajan. Tällä hetkellä tuotteita löytyy kolmesta eri desing-sarjasta. Tuotesarjoissa toistaiseksi kaikki myydään erikseen (etusuojat, takasuojat ja huopa).

Winter 2018 sarjasta löytyy värivalikoimana oranssi, punainen, tummansininen, tummanvihreä ja vaaleansininen. Designer's choice sarja leikittelee väreillä rohkeasti. Tällä hetkellä valikoimassa vaaleanpunainan, vanha roosa, mintunvihreä sekä oliivinvihreä. Classic collection taas edustaa klassisempaa, hillitympää linjaa väreissään. Värivalikoimasta löytyy toistaiseksi beige, harmaa, luumu sekä musta.

Versigna Saddles

Versigna Saddlesilta olemme saaneet valikoimaan upean Almira suitsimalliston. Nahan väriksi voi valita: new tan, musta tai ruskea. Lisäksi solkien väriksi voi valita joka hopean tai messingin. Pehmusteiden väreiksi löytyy valkoinen, vihreä, sininen, punainen sekä keltainen.