Takakujan Tallipuoti

27.12.2017 Valitettavasti kuvastosta tilaaminen on enää mahdollista 28.11. asti, mutta meillä aukeaa kuitenkin 1.12. joulukalenterin ensimmäinen luukku, joten hätä ei ole tämän näköinen. Joulumusat soimaan ja Keskustaan kertomaan omia toiveita tuotevalikoimaamme! Ylläpito on reissussa 29.11. alkaen, mutta sillä aikaa pyritään kyllä hoitamaan joulukalenteri ja ottamaan toiveita vastaan normaalisti tai korkeintaan hieman normaalia hitaammin.

13.11.2017 Takakujan Tallipuoti etsii muutamia vapaaehtoisia tuotetestaajia. Testaajilla on mahdollisuus saada tuotteita käyttöön ennen virallisia avajaisia. Tuotetestauksesta tietoa lisää kuvaston sivulla.

Yhteystiedot

Takakujan Tallipuoti
Takakuja 37
Takamaa 00000
Virtuaalisuomi
virtuaali@kolkko.net
/ Loci

Ulkoasu © M Layouts

Tervetuloa

Olet saapunut Takakujan Tallipuotiin, joka on perustettu marraskuussa 2017. Puoti toimii remontoidun tallin tallinvintillä. Pyrimme kuuntelemaan asiakkaidemme toiveita mahdollisimman pitkälti niin tuotteiden kuin värienkin suhteen. Kaikkien tuotteiden lähtökohtana on kuitenkin hevosystävällisyys ja turvallisuus.

Koska olemme vasta avanneet ovemme ja remonttipölyä ovat nurkat täynnä, toivomme kärsivällisyyttä. Tuotekehitystä tehdään koko ajan, sekä odotamme valmistajien saavan tuotteet meille valmiiksi. Näistä syistä pääsemme laajentamaan valikoimaamme pikkuhiljaa.

Ostokäytännöt

  1. Emme, ainakaan toistaiseksi, listaa asiakkaitamme, joten kuka tahansa voi tulla ja ostaa tuotteita.
  2. Tuotekuvat voi vapaasti kopioida hevosensa tai tallinsa sivuille, kuitenkin kuvien kanssa samalla sivulla tulee olla kerrottu, että ne on ostettu Takakujan Tallipuodista ja sivuilla on oltava linkki tälle sivulle. Kuvia ei saa väittää itsetekemikseen.
  3. Kuvien suoralinkittäminen on kielletty. Kuvat tulee tallentaa ensin itselle ja sitten ladata haluamalleen palvelimelle tai toteuttaa itse kuvakollaasi.
  4. Kuvien muokkaaminen, pl. skaalaus ja maltillinen brodeeraus, on kiellettyä. Kuvien hyödyntäminen omien varusteiden suunnittelussa on kiellettyä(esim. läpipiirtäminen, muokkaus).
  5. Kaikken materiaalin tekijänoikeudet kuuluvat Takakujan Tallipuodille, jollei muuta ole ilmoitettu